Menu

Actuele vacatures voor vrijwilligers

Als vrijwilliger kunt u het verschil maken voor onze cliënten die blind of slechtziend zijn. Er zijn weer leuke vrijwilligersvacatures die u per maand maar een paar uurtjes van uw tijd kosten.

  • Bent u muzikaal, handig, creatief of een kookliefhebber? Voor onze dagbesteding in Vught zijn we op zoek naar vrijwilligers die onze cliënten willen begeleiden bij allerlei activiteiten.
  • Man van 58 jaar (slechtziend) houdt er enorm van om in de natuur te zijn. Hij zoekt een vrijwilliger om samen te wandelen in de natuur, op een terras iets te drinken, boodschappen te doen of te fietsen op een tandem.
  • Een man van middelbare leeftijd woont met hulp van ambulante woonbegeleiding zelfstandig in Vught en zoekt een maatje die af en toe samen met hem naar de kerk wil gaan.
  • Vrouw, 50 jaar, slechtziend, houdt van gezelligheid. Naast boodschappen doen, wellicht ook af en toe samen iets drinken?

Heeft u interesse in of vragen over deze vrijwilligersvacatures?

Neem dan contact op met Jos Hendriks (jhendriks@robertcoppes.nl).
Hij is bereikbaar via telefoonnummer 073 – 6579157

Staat er geen vacature bij die bij uw interesses, woonplaats of tijd past?

We gaan graag vanuit uw interesses en de tijd die u heeft samen met u kijken hoe u het verschil kunt maken voor onze cliënten. Lees hier meer algemene informatie over vrijwilliger zijn bij de Robert Coppes Stichting.