Menu

Dagbesteding Coppes Couleur

Dagbesteding ‘Coppes Couleur’ is de nieuwste dagbestedingslocatie van de Robert Coppes Stichting. Begin 2015 gingen de deuren open aan de Helvoirtseweg 167 in Vught. Dat is in dezelfde straat als dagbesteding A la Coppes, maar Coppes Couleur biedt andere activiteiten.

Aanbod activiteiten

Bij Coppes Couleur kunnen deelnemers aan de slag met montagewerkzaamheden, houtbewerking, muziek of je kunt creatief bezig zijn. Ook is er een vergaderzaaltje en een receptie die bemand worden door cliënten.

Net als op onze andere locaties voor dagbesteding is alles ingericht op mensen die blind of slechtziend zijn.

Daardoor kun je al je energie richten op de activiteiten en de contacten met anderen. Dat geeft ruimte om fijn bezig te zijn en misschien wel nieuwe talenten te ontdekken, nieuwe dingen te leren.

Voor wie is Coppes Couleur bedoeld?

Coppes Couleur is gericht op volwassenen met een visuele beperking en bijkomende beperkingen . Van de deelnemers aan de dagbesteding bij dagbesteding Coppes Couleur verwachten wij:

  • Dat je kunt functioneren in een groep;
  • Dat je samen wilt werken met andere cliënten en de begeleiding.
  • Dat je een indicatie hebt van de gemeente?

Meer weten?

Als je meer wilt weten of je aan wilt melden voor Dagbesteding Coppes Couleur, neem dan contact met ons op. Vraag naar Sandra van Zutphen, coördinerend Begeleider Dagbesteding 073-6579157.