Menu

21 juni Open Dag dagbesteding a la Coppes

A la Coppes, centrum voor dagbesteding in Vught van de Robert Coppes Stichting, bestaat een jaar! Op 21 juni van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom op de Helvoirtseweg 151b in Vught om te zien en zelf te ervaren wat we hier doen en te bieden hebben. Het wordt een middag die zowel voor mensen mét een visuele beperking als mensen zonder visuele beperking de moeite waard is.

Zelf blind of slechtziend?

Dan kun je deze middag zien en ervaren wat á la Coppes allemaal te bieden heeft als het om dagbesteding gaat. Bij á la Coppes krijg je de kans om veel uit te proberen en zo je talenten ontdekken en naar boven te halen. We bieden creatieve dagbesteding, maar ook dagbesteding op het gebied van administratie, de computer, koken, bakken en huishoudelijke taken.

Geen visuele beperking?

Voor iedereen die wel goed kan zien, is de Open Dag een bijzondere gelegenheid om -met speciale brillen op- te ervaren hoe het is om bijvoorbeeld te koken, te schilderen, of een sleutelhanger te graveren als je niet goed kunt zien. Ook kinderen zijn van harte welkom!