Menu

Geniet van mooie muziek en bewonder zelfgemaakte spullen tijdens onze kerstmarkt

De dagbesteding van de Robert Coppes Stichting organiseert op woensdagmiddag 13 december tussen 14.00 en 18.00 uur een kerstmarkt op de locatie Helvoirtseweg 167 in Vught. Onder het genot van een glaasje glühwein, koffie of thee en vers gebakken koekjes kunnen bezoekers zien, horen en ervaren wat voor mooie dingen je kunt doen en maken als je niet of heel slecht kunt zien. Een voorbeeld hiervan is een prachtig mozaïek schilderij gemaakt door een van onze deelnemers.

Programma

Op de kerstmarkt zijn de zelfgemaakte kerstartikelen tegen een kleine vergoeding te koop. De deelnemers van de dagbesteding verzorgen op verzoek een rondleiding en er is voldoende ruimte voor het beantwoorden van vragen over blind of slechtziend zijn. Er zijn ook diverse hulpmiddelen aanwezig.

Tijdens de middag geeft de ‘Color Band’, een muziekgroep van acht deelnemers die allemaal blind of slechtziend zijn, twee keer een optreden. De muziekgroep speelt kerstliederen inclusief een aantal nummers uit het eigen repertoire. De optredens zijn gepland om 14:30 en 16:00 uur.

Opbrengst

De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan projecten van de dagbestedingen.

Tot de 13e?

Graag verwelkomen wij u op 13 december a.s. tijdens onze kerstmarkt tussen 14.00 en 18.00 uur bij dagbesteding Coppes Couleur aan de Helvoirtseweg 167 in Vught