Menu

Stages

Wij hebben stagiairs  veel te bieden: een kans om praktijkervaring op te doen binnen een kleine, betrokken organisatie met fijne collega’s en een bijzondere doelgroep. We gaan ervanuit dat jij ons ook iets te bieden hebt. Als mens, met je inzet, je frisse blik, je wil om te leren, je collegialiteit en je betrokkenheid.

Leren en ontwikkelen staan bij ons centraal tijdens je stage. Maar we vinden het ook belangrijk dat je je realiseert dat je een rol speelt in het leven van onze cliënten. Voorop staat wat zij nodig hebben. Wat jij uiteindelijk bij ons kunt leren, hangt daar mee samen.

Wie kunnen er stage lopen?

Er zijn binnen de Robert Coppes Stichting verschillende mogelijkheden om stage te lopen. We hebben stageplaatsen in onze woonvoorzieningen in Vught, maar ook de dagbesteding en de ondersteunende diensten hebben regelmatige plaats voor stagiairs.

De stagemogelijkheden in relatie tot de (beroeps)opleidingen op een rijtje:

  • Stageplaatsen voor studenten die de MBO opleiding sociaal agogisch werk of opleiding tot helpende zorg en welzijn volgen;
  • Stageplaatsen (voltijds studenten) voor studenten die HBO social work/sociaal pedagogische hulpverlening volgen;
  • Stageplaatsen ondersteunende diensten (administratief, secretarieel, facilitair, opleidingen);
  • Projectstages vanuit diverse onderwijsinstellingen die aansluiten op het beleid en behoeften van de RCS;
  • Maatschappelijke stages voor leerlingen van het voorgezet onderwijs.

Interesse?

Heb je interesse in een stage bij ons of wil je meer informatie over de stagemogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@robertcoppes.nl of per telefoon: 073 – 657 91 57.